Retourzendingen

Wanneer de koper wil afzien van zijn aankoop kan hij dat doen mits hij een 'Retouraanvraag' aan Tuin Online Comm. V. bezorgt binnen de 14 kalenderdagen na ontvangst van het product. De goederen moeten na bevestiging door Tuin Online Comm. V. binnen de 14 dagen worden teruggestuurd naar Tuin Online Comm. V. en dit in de oorspronkelijke, onbeschadigde, volledige en originele staat en verpakking, samen met alle toebehoren, de gebruikershandleiding en een kopie van de factuur en/of leveringsbon.

Onvolledige, beschadigde, door de consument gebruikte en/of bevuilde goederen worden niet teruggenomen.
Retourzendingen kunnen door ons ook terug opgehaald worden, mits betaling van de vervoerskosten door de koper.
Binnen de 30 dagen na acceptatie van de terugname zal Tuin Online Comm. V. de eventuele betaalde sommen terugbetalen, waarvan de kosten van levering in mindering zullen gebracht worden. (met een minimum van 50,00 Euro).
Bij grote wijzigingen of annullatie van bestellingen met betalingen via bankkaarten, wordt de door ons betaalde commissie op de oorspronkelijke betaling in rekening van de klant gebracht. Bij betaling met Bancontact/Mistercash is dit 1,5 % op het totaal bedrag. Bij betaling met Visa/Mastercard bedraagt dit een vaste kost van 10 € + 2 % commissie op het totaal bedrag.

Annulatie

Zolang de goederen nog niet klaargemaakt zijn voor transport, zijn er geen kosten aan een annulatie verbonden, uitgezonderd bij betaling via Bancontact/Mistercash of Visa/Mastercard.
De door ons te betalen commissie wordt dan aan de klant doorgerekend.
Zodra de goederen echter vervoerd zijn, zijn dezelfde voorwaarden van kracht als deze van de retourzendingen.